Make-up SCHOOL & ACADEMY

The story behind
BAE Academy

Mag ik je van harte welkom wensen bij BAE ACADEMY. Ik ben Sharon, a born make-up genius. Als jong meisje is mijn passie ontstaan voor make-up. Ik ging toen al veel zelf opzoek om bij te leren ondanks er toen nog geen volwaardige visagie opleiding te vinden was. Aan mijn 22ste begon ik mijn carrière voor Mac cosmetics, wat voor mij de grootste leerschool was, meedraaien met 1 van de grootste make-up Brands is het beste wat je kan doen om te groeien in dit vak. Elke dag andere gezichten in je visagie stoel hebben, steeds een andere huidskleur, huids textuur, oogvorm etc.. Is the way to go om te leren in dit vak. 

Mijn bekendheid als MUA groeide al snel dankzij de hulp van sociale media en goeie mond aan mond reclame, ik werd al snel gezien als ‘the queen of glam’ omdat mijn signature looks vooral richting glamour gaan. Als MUA  is het belangrijk om een bepaalde signature look neer te zetten zodat mensen je als artist herkennen en voor een bepaalde stijl bij je terecht kunnen. Ik begon naast mijn job bij MAC heel veel jobs te krijgen zoals bruiloften, shoots en gewoon klanten voor gelegenheden waardoor ik mijn bijberoep gestart ben als MUA, this is where BAE ACADEMY was born, deze naam zat al heel lang klaar in mijn hoofd. ‘BAE’ is afgekort van mijn familienaam Baes en de afkorting staat ook wel gekend als ‘before anything else’ wat perfect reflecteert waar mijn diensten voor staan. Ik neem mijn werk op de eerste plaats, mijn klanten en jij als die mijn cursus volgt, ik wil er alles aan doen om mijzelf en mijn werk over te brengen zodat iedereen die bij mij vertrekt, weg stapt met een bron aan inspiratie, een lading energie, zelfvertrouwen een skills. De term ‘ACADEMY’ kwam al meteen van het idee en het 

gevoel dat ik een school/academy zou starten omdat ik vind dat er niet genoeg up to date / modern make-up schools zijn in België. Aan mijn 27ste begon ook mijn carrière als Educator, ik werd gevraagd om opleiding te geven in avondonderwijs en merkte al snel hoe ik hier plezier uit haalde en hoe mensen echt graag tot bij mij kwamen om te leren. Mijn naam als Educator begon ook steeds meer te groeien, alsook mijn klantenbestand begon enorm te groeien waardoor ik de keuze maakte om volledig over te stappen op BAE ACADEMY in Mei 2022. Hierdoor kon ik meer tijd steken in mijn eigen opleidingen en begon ik de Masterclass tour, een 3 daagse course waarin ik mij volledig overgeef om zoveel mogelijk te delen met jullie.
 
Dank u wel, voor jullie vertrouwen in mijn opleiding. Ik hoop dat jullie er veel mogen uithalen en dat jullie mogen groeien en bloeien als MUA.
 
Liefs,
Sharon

Reviews van de klanten

5/5

Geweldig!

Gebaseerd op 51 reviews.

Sharon, ik ben ENORM dankbaar dat je zo gul bent geweest in alle opzichten, van catering, een tot in de puntjes uitgestippelde cursus tot pro tips and tricks. I can confidently say I became a better MUA thanks to you!!! Xxx

Lotte

Ik ben ook echt zó dankbaar voor de laatste dagen. Ik heb meer gedaan dan ik OOIT dacht te kunnen doen (en dat betekent echt enorm veel voor mij). Confidence has never been so high!

Liesbeth

O M G Sharon! Wat was me dat voor een zalig make-up weekend. Nog nooit zo content geweest van een masterclass!! Ik heb echt ZOVEEL geleerd. You’re a Queen 👸

Sandy

Waren echt 3 prachtige dagen. En sharon, wat een talent! Niet alleen in je make-up skills maar ook in les geven en hoe je met je met ons bent omgegaan. Dank je wel om alles zo duidelijk uit te leggen en can't wait op de opening van je make-up school!!!

Kim

Sharon, je bent een master talent. Ben zoveel zelfzekerder geworden door u, en dat op maar 3 dagen. Heb een jaar wekelijks make-up les gevolgd, maar heb meer opgestoken in deze drie dagen lol. Dus 100x bedankt!

Liese

Drie prachtige dagen! Dankjewel Sharon om jouw kennis zo met ons te delen! Het was een fantastische ervaring. Ik heb niet alleen zo veel geleerd, je hebt mij ook een boost gegeven in mijn zelfvertrouwen! Een prachtig mens ben jij!

Sara

Dankjewel Sharon voor de top masterclass! Wat was dit een mooie start van het nieuwe jaar. Het was heel leerrijk. Ook dankje aan iedereen, van elkaar leren geeft je zoo’n boost! De 3daagse was een vibe. Progress not perfection!

Pauline